ACTIVA’T

Escoltem la Natura, li donem veu i defensem els seus drets

Activem l’emoció com a eina de conservació

 

 

Tenim un planeta amb una Biodiversitat i un Patrimoni Natural molt rics, amb un gran valor intrínsec, molt superior al seu valor material o econòmic.

Volem donar-vos a conèixer aquests valors intangibles, sovint ignorats, i volem donar-vos a conèixer els drets inherents de tot ésser viu,  sovint menystinguts, quan no vulnerats.

A través de les nostres Campanyes, t’apropem a la lluita per la defensa d’aquelles causes que, per la seva gravetat i pel seu gran desconeixement en la nostra societat, entenem que mereixen una atenció especial.

 

 

CAMPANYES:

 

 

       

      Els drets de les plantes

 

       En defensa del llop

 

 

 

 

 

 

 

 

Biotop Natura funcionarà com a plataforma d’activació de campanyes mediambientals i com a paraigües de diferents projectes e iniciatives d’àmbits variats de treball sempre amb la Natura com a protagonista.

 

Les campanyes poden ser sobre l’ecosistema, el món animal, el vegetal, l’humà i la seva cultura, i tot allò que puguem englobar dins de la Natura.

 

El món vegetal agafarà un gran protagonisme ja que pensem que és la part més desprotegida del món natural i la que més urgentment necessita de la nostra ajuda.

 

Nosaltres impulsarem diferents campanyes, però estem oberts a rebre propostes d’altres iniciatives, les quals sota la nostra gestió i supervisió podran ser impulsades des de la nostra plataforma, i ser treballades conjuntament en equip amb altres entitats o persones.