Club Biotop Natura

El club de Biotop Natura vol ser un lloc de retrobament, d’intercanvi, transfronterer e intercultural, un lloc on es proposin activitats, trobades, xerrades, llibres, articles, documentals, poesies, musica, i tot allò que ens permeti interaccionar amb la Natura des del respecte, la admiració, el coneixement, la curiositat i la sensibilitat.

Inscrivint-te a aquest club et permetrà tenir accés a informació que anirem penjant o enviant i poder també enviar vosaltres aquella informació que creieu interessant per poder ser compartida amb tots els membres,  i també podreu ser beneficiats d’alguns descomptes o promocions especials.

Volem  que aquest club sigui un lloc on sobretot us sentiu com a casa. Una casa sense parets,  amb un terra verd i un sostre on el sol ens escalfi i les estrelles ens il·luminin a la nit. Una casa on tots hi tenim cabuda i on podem compartir els bons moments.

Us convidem a inscriure-us enviant un mail a: info@biotopnatura.es


El club de Biotop Natura quiere ser un lugar de encuentro, de intercambio, transfronterizo e intercultural, un lugar donde se propongan actividades, encuentros, charlas, libros, artículos, documentales, poesías, música, y todo Lo que nos permita interaccionar con la Naturaleza desde el respeto, la admiración, el conocimiento, la curiosidad y la sensibilidad.

Inscribiéndote a este club te permitirá Tener acceso a información que iremos colgando o enviando y poder también vosotros enviar aquella información que creáis interesante para poder ser compartida con todos los miembros, y también podrá ser beneficiados de algunos descuentos  o promociones especiales.

Queremos que este club sea un lugar donde sobre todo os sintáis como en casa. Una casa sin paredes, con suelo verde y un techo donde el sol nos caliente y las estrellas nos iluminen la noche. Una casa donde todos tengamos sitio y donde podamos compartir los buenos momentos.

Te invitamos a inscribirte enviando un e-mail a: info@biotopnatura.es