LA NOSTRA VEU

El nostre objectiu és donar veu a la Natura

La revista Dialogal publica un article sobre el bany de bosc escrit per la guia Isabel Verdaguer Foz

Després d’un llarg periode de més de 8 mesos d’observacions dels tritons del Pirineo, i de molts estudis i estadisitiques treiem amb el CRARC un poster resum dels estudis realitzats sobre el canvi climàtic i el seu possible efecte sobre aquesta espècie.

La revista Experiencies parla del projecte Selvans i dels banys de bosc guiats per Isabel Verdaguer al bosc de Can Fornaca a Caldes de Malavella

Gravació per TV3 d’un Bany de Bosc  i entrevista a la “Forest Therapy Guide”  Isabel Verdaguer, de Biotop Natura i que col.labora amb Selvans, i al Doctor Lopez Pousa Secundino de Selvans.

Bosc Can Fornaca, de Caldes de Malavella, custodiat per Selvans.

   

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/telenoticies-comarques-11122017/video/5708151/

TV Girona parlant sobre els banys de bosc Selvans com a eina de conservació i de Salut, amb Jaume Hidalgo com a impulsor del projecte i Isabel Verdaguer com a Guia de bany de bosc.

http://olottv.alacarta.cat/connecticat/tall/bany-de-bosc

Isabel Verdaguer de Biotop Natura al programa de TV3 de “Matins d’estiu” amb la cori calero, parlant sobre el bany de bosc i els seus beneficis

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/els-efectes-saludables-dels-banys-de-bosc/video/5682710/

 

Un interessant article de la revista “muy interesante”, on ens citen com a referents dels Banys de Bosc. Ens citen a la pàgina 68.

 

Muy Interesante @kioskonet España – Mayo 2018

El Punt Girona del dissabte 17 de juny ha publicat un article sobre un bany de bosc realitzat per Isabel Verdaguer Foz, de Biotop Natura i Selvans, i amb el Parc Natural de la Garrotxa, amb dones amb fibromialgia.

 

Biotop Natura participa en les xerrades de Girona de “Pint of science 2017” organitzades per Astro Girona, amb Rafa Balaguer com a president.

            

Judith Estrada sobre la situació del llop i la seva problemàtica a Espanya:

Albert Martinez Silvestre sobre els animals exòtics i la seva problemàtica:

Isabel Verdaguer sobre el bany de bosc com a eina de conservació i salut:

Tota trobada ha de tenir un final feliç:

Noticia: Isabel Verdaguer entra com a sòcia fundadora a la nova associació Selvans. Sent un referent en el camp dels banys de bosc, com a eina de salut i conservació, entra com a presidenta de la comissió de Guies de boscos terapèutics de Selvans, de la que Esther Corrales també formarà part.Per a més informació seleccionar aquest link:

http://www.xct.cat/news/ca/2017/04/06/0003/neix-l039associacio-selvans-amb-l039objectiu-de-seguir-impulsant-la-custodia-dels-boscos-de-mes-alt-valor-natural

Els tritons de la Font del Pi varen ser els protagonistes de la portada del “Boletín de la Asociación Herpetólogica Española” del 2013. Fotografia realitzada per la Isabel Verdaguer i l’Albert Martínez

 

Biotop Natura

Entrevista a Isabel Verdaguer a Radio Girona sobre la comunicació i els sentits de les plantes

Amb Isabel Verdaguer ens preguntem si les plantes es comuniquen

El Punt de Girona parlem sobre la seva xerojardineria.

Entrevista a Isabel Verdaguer sobre el guiatge de banys de bosc i sobre els itineraris terapèutics.